Lång erfarenhet i branschen

Antenn & Parabolservice Bergslagen är ett familjeföretag som har lång erfarenhet av branschen. Det startades av Mika Suronen och drevs av han från 1999 till 2024. Företaget har även från 1999 till 2003 varit butiken M S Ljud & Bild i Fagersta, men från 2003 bestämde sig Mika för att stänga ner butiken och göra om företaget till ett installations företag och sedan jobbades det på under många år. Under sommaren 2020 kom det ett större projekt som lockade in sonen Jesper i företaget som installatör, där han nu under dom senaste åren lärt upp sig allt inom Data, Tv, Parabol och Antenn samt hjälpt till att driva företaget framåt som Mikas högra hand.
Men en stor vändning och nystart för företaget då från och med Januari 2024 så drivs företaget numera av sonen Jesper Suronen, som bygger vidare på företaget med fler samarbetspartners samt vidareutveckling inom den moderna utvecklingen av området Tv/Data.

Områden vi gör jobb inom,

Antenn & Parabolservice monterar och installerar antenner, paraboler och fibertv och nätverkslösningar för bredband i Dalarna och Västmanland. Vi monterar allt inom TV och nätverk från att montera tv på vägg, uttag, takantenner, paraboler till kompletta hemnätverk. Vi hjälper dig med kanalsökning på din tv eller box och finns alltid till hands om du har några frågor eller vill ha hjälp, även efter installation. Vi kan erbjuda ett kostnadsfritt besök för större arbeten om ni funderar på kostnaden för arbete och installation, och därmed ge mer exakta offerter.

Kontakta oss för mer information.

Auktoriserade

Vi är ett CANT Antenn 2-auktoriserat företag, vilket innebär att vi har den kunskap och utrustning som behövs samt den kvalitetsstämpel som Boxer/Tele2 och Allente kräver.

Fullservice

Vi har ett samarbete med Elon Ljud & Bild Hedemora/ Rättvik vilket innebär att vi hjälper kunder som köpt produkter därifrån med installation och montering. Givetvis mot en kostnad.

Produktförsäljning

Hos Antenn & Parabolservice kan du köpa tillbehör såsom tv, antenner, paraboler, diverse kablar, kontakter och mottagare från kända märken.