Bild föreställande: kvalitet

Bild föreställande: skugga

 

Lång erfarenhet i branschen

 

Antenn & Parabolservice Bergslagen  startades av mig, Mika Suronen, 2003. Jag har lång erfarenhet av branschen och drev tidigare butiken M S Ljud & Bild i Fagersta 1999-2003.. 

Antenn & Parabolservice monterar och installerar antenner, paraboler och fibertv och nätverkslösningar för bredband i Södra Dalarna och hela Västmanland. Vi monterar allt inom TV från att montera tv på vägg, uttag, takantenner, paraboler till kompletta hemnätverk. Vi hjälper dig med kanalsökning på din tv eller box och finns alltid till hands om du har några frågor eller vill ha hjälp, även efter installation. Vi kan erbjuda ett  kostnadsfritt besök om ni funderar på kostnaden för arbete och installation, och därmed ge mer exakta offerter.

 

Kontakta oss för mer information.

Bild föreställande: mika

 

Auktoriserade

 

Vi är ett CANT Antenn 2-auktoriserat företag, vilket innebär att vi har den kunskap och utrustning som behövs samt den kvalitetsstämpel som BoxerCanal Digital och Viasat kräver.

Fullservice

 

Vi har ett samarbete med Elgiganten i Avesta, Ludvika och Västerås vilket innebär att vi hjälper kunder som köpt produkter därifrån med installation och montering. Givetvis mot en kostnad.

Produktförsäljning

 

Hos Antenn & Parabolservice kan du köpa tillbehör såsom tv, antenner, paraboler, diverse kablar, kontakter och mottagare från kända märken.

Kund hos Boxer?

 

Till dig som är Boxerkund i södra Dalarna och Västmanland erbjuder vi kostnadseffektiva kontroller för att se över din anläggning för att se om du behöver byta antenn, förstärkare eller kabel.

Leverantörer

Samarbetspartners

Bild föreställande: macab

 

Bild föreställande: hemsat

Bild föreställande: boxer
Bild föreställande: viasat
Bild föreställande: comhem
Bild föreställande: canal digital
Bild föreställande: elgiganten

Besöksadress

 

Antenn & Parabolservice Bergslagen

Planetvägen 1

737 43 Fagersta

 

Telefon: 0223 - 13009

Mån.Tors 8-16.00

Fre 8-15.00

Bild föreställande: karta